No niin.. Nyt on alkanut niin sanotusti arki täällä Kaukametsässä. Tanssi viikonloppu on jo kaukana takana ja Kaukametsän 20-vuotisen taipaleen juhlistakin on selvitty hengissä.

Nyt olen Runoviikkojen parissa alkanut ahertamaan. Tässä vaiheessa tekemiset on vielä aika sekalaisia mutta kiva on että pääsee kaikkea kivaa tekemään. Esimerkiksi tänään tein listan joka menee Runoviikon kotisivuille jota pääsen sitten jossain vaiheessa päivittämään. Jännittää semmoset hommat ku en ole ennen tehnyt, mutta toivottavasti se onnistuu.

Meillä täällä ei erityisemmin ole noita vaikeita asiakastilanteita. Jonkun kerran puhelimessa joutuu/pääsee puhumaan mutta ihmiset on ainakin minun kohalla olleet ystävällisiä ja iloisia. Joten helppoa on ollut!! ei ole samanlaista kun kaupassa ku ei suostu myymään olutta tai tupakkaa... Onneksi!!! :)

Ensiviikolla on sitten loma täällä Kajaanissa mutta minä ainakin pakerran kiltisti töitä koko viikon. Saattaa olla hiljaista ku suurin osa on lomalla, mut eipähän mene aikaa juoruiluun :)

Kävimme tänään Tanjan kanssa katsomassa meidän uutta työhuonetta, aivan joudumme muuttamaan :( Niin joudumme muuttamaan...mieluusti olisimme täällä vähän kauempana kaikista muista, mutta pakko mikä pakko. Uusi  huone on aika pieni tähän nykyiseen verrattuna joten järjestelyjä joudumme tekemään...ja muuttokin sitten ensi kuun puolessa välissä..että semmosta täällä.

Nyt kuitenkin takaisin hommiin

Aurinkoisia päiviä kaikille!!!